Eikelstraat 50, Kalmthout

Print

TE HUUR voor 1050,-€/maand:  Een split-level landhuis met 3 tot 5 slaapkamers, gelegen in een rustige buurt en op een perceel grond van +/- 750 m2 en een bewoonbare opp. van 180 m2 + veranda + "kelders"

BESCHRIJVING VAN HET EIGENDOM: Inkomhal met deuren naar WC, living en nachthal. Links van de inkom de living met OH, vanuit de living komt men in de perfect onderhouden leefkeuken die voorzien is van Kupperbusch-toestellen. Vanuit de leefkeuken bereikt men de ruime, verwarmde veranda die uitgeeft op een mooie aangelegde tuin. Vanuit de keuken komt men eveneens in de nachthal waar 3 ruime slaapkamers op uitkomen + de badkamer (ligbad/douche-combinatie + bidet + WC en enkele lavabo met kastjes) en de CV-installatie met een VIESSMANN-stookolieketel. Eveneens vanuit de leefkeuken komt men via een trap 'naar beneden' op de 'gelijkvloerse verdieping' met de ruime garage, de wasplaats en nog 3 ruimtes die kunnen gebruikt worden als bureel , werkplaats of slaapkamers. Al deze 'gelijkvloerse ruimtes' hebben ramen en de meeste zijn voorzien van radiatoren.

ALGEMEENHEDEN EN LIGGING: De veranda en de living (met rolluiken) zijn voorzien van dubbele beglazing, de andere ramen zijn enkele beglazing. De vloerbedekking in de living is vast-tapijt en de slaapkamers en keuken zijn voorzien van novillon. De "gelijkvloerse verdieping" is volledig voorzien van rood-stenen vloertegels. Het eigendom is in goede staat van onderhoud en gelegen in een vrij rustige buurt, nabij scholen, autobusdiensten en opstapplaats trein Antwerpen-Roosendaal.

 

Financieel
Vraagprijs: 
€ 1.050,-
Algemeen
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
309 kwh/m²
Type verwarming: 
Stookolie
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Eikelstraat 50
Plaats: 
2920 Kalmthout
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 700 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 280 m²
Breedte aan straatkant: 
± 20 m
Gevelbreedte: 
± 12 m
Terreindiepte: 
± 35 m
Indeling
Woonkamer: 
± 40 m²
Keuken: 
± 10 m²
Slaapkamer 1: 
± 15 m²
Slaapkamer 2: 
± 11 m²
Slaapkamer 3: 
± 11 m²
Slaapkamer 4: 
± 11 m²