Braambeslei 34, 2950 Kapellenbos

Print

TE KOOP te Kapellenbos (op een paar 100 m van Heide-Kalmthout centrum), een zeer gezellig en volledig vrijstaand "BEGINNERSNESTJE" met volledig geïsoleerd vlinderdak, tuin en ondergrondse garage (of bergruimte) voor de vergelijkbare prijs van een (goedkoop !) appartement in Heide-Kalmthout en bereikbaar via 2 straten, op 620 m2 grond.

INDELING: Living (45 m2) met volledig ingerichte open keuken voorzien van alle ingebouwde toestellen en comfort (zie foto's), een nachthal (met kasten en aansluiting wasmachine) naar  badkamer met ligbad, dubbele lavabo en WC, bergruimte (met mogelijkheid voor 2de WC) en met 3 treden komt men in de ruime slaapkamer (5,6 m X 3,45 m) die eventueel in 2 kamers kan worden opgedeeld. Vooraan het huis is een gezellig terras vlakbij de volledig ingerichte open keuken.

LIGGING EN BIJZONDERHEDEN: Het eigendom ligt (weliswaar onzichtbaar) langs Lijn 12 maar is eveneens bereikbaar via de Kapellenboslei met een inrit en een dubbele poort + een 'afdak' voor een auto, en dit op +/- 200 m van het centrum en station van Heide-Kalmthout. Met zonnig weer baadt het eigendom in het licht en bij heet weer vindt U bescherming onder de prachtige bomen. Buitenramen en deuren zijn van aluminium met dubbele beglazing (K 1.1). Vloeren (hoogwaardige laminaat) en dak zijn geïsoleerd en de CV-ketel (geïnstallerd in de garage/berging onder het huis) is op Aardgas. Als U aan de spoorlijn kunt wennen, is dit een uitzonderlijk koopje. Kom kijken en overtuig Uzelf !

Financieel
Vraagprijs: 
€ 295.000,-
Kadastraal inkomen: 
€ 1.150,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1962
Renovatiejaar: 
2015
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
285 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Braambeslei 34
Plaats: 
2950 Kapellen
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 620 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 90 m²
Breedte aan straatkant: 
± 12 m
Gevelbreedte: 
± 6 m
Terreindiepte: 
± 50 m
Indeling
Woonkamer: 
± 35 m²
Keuken: 
± 10 m²
Slaapkamer 1: 
± 20 m²