Bredabaan 419b, 2990 Wuustwezel

Print

TE KOOP, middenin het centrum te Wuustwezel, een VOLLEDIG vernieuwd en zorgvuldig afgewerkt appartement op de 2de verdieping.

INDELING: Inkom-/nachthal, afzonderlijke WC met links een ruime living (+/- 45 m2 !) met "half-open" keuken (+/- 8m 2) aan de straatkant en rechts van de hal 2 grote slaapkamers (+/- 15 en 11 m2) met vrij zicht  (geen hoogbouw !!!) en, uitgevend op de hal een volledig nieuwe badkamer met ligbad-douche-combinatie en dubbele lavabo met onder- en bovenkasten + aparte badkamerkast.

BIJZONDERHEDEN EN LIGGING: Uitgezonderd de binnendeuren is het appartement volledig vernieuwd. Prachtige grote (60 x 60) keramische, onderhoudsvriendelijke tegels in het ganse appartement, en volledig nieuwe keuken met alle nodige apparatuur. Een volledig nieuwe badkamer (tot boven betegeld) met bad-douche combinatie en de vrij recente CV-condensatie-ketel (Vaillant) met rechtstreekse aan- en afvoer door de muur. Alle ramen zijn vernieuwd  met hoogwaardige Al-profielen en voorzien van  HR-glas. Het appartement is bereikbaar via de beneden-inkomhal en een traaglopende trap. De slaapkamers ligging aan de Oostzijde (opkomende zon) en de living ligt aan de Zuid/zuid-west zijde (ondergaande zon). Het appartement is gelegen in het hartje van één van de snelst groeiende gemeenten van de omtrek, met een busdienst voor de deur en een treindienst (Brecht) op +/- 7 km die U in +/- 10 min. naar Antwerpen brengt.

ZEER BELANGRIJKE MOGELIJKHEID !!! Er is een garagebox beschikbaar achter het appartementsgebouw (de middelste van de 7) voor de uitzonderlijk lage prijs van 17.500,-€ te koop bij dezelfde eigenaar van het hierbij te koop aangeboden appartement.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 247.500,-
Kadastraal inkomen: 
€ 882,-
Onroerende voorheffing: 
€ 629,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1977
Renovatiejaar: 
2019
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
214 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Bredabaan 419b (2e verdieping)
Plaats: 
2990 Wuustwezel
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 2.580 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 100 m²
Breedte aan straatkant: 
± 6 m
Gevelbreedte: 
± 24 m
Indeling
Woonkamer: 
± 45 m²
Keuken: 
± 8 m²
Slaapkamer 1: 
± 15 m²
Slaapkamer 2: 
± 11 m²