Distelpad 12, Essen-Wildert

Print

TE KOOP: Een zeer apart 'omgekeerd' landhuis in een zeer goede staat van onderhoud en gelegen in een glooiende omgeving met 3 slaapkamers, één badkamer ("pré-selectie" voor een 2de reeds aanwezig) en 2 WC's . Aan het einde van een uitermate rustige en doodlopende straat te Essen-Wildert en met ideale afmetingen van grondoppervlakte n.l. 40m x 40m !

EERSTE VERDIEPING:  Volledig ingerichte kwalitatief hoogstaande en ruime keuken/eetkamer/zitkamer. De keuken met kookeiland (2014) is uitgerust met een ingebouwde stoomoven en koffiemachine, alsook koelkast, diepvries, vaatwasser (allen SIEMENS), dampkap (NOVY)  en zeer veel bergruimtes. De ouders-slaapkamer met inbouw-kledingkast en de badkamer met ligbad-douche-combinatie met een Grohe-regendouche-kraan + een lavabo met kastjes, zijn op hetzelfde niveau als de leefruimtes.. Aparte WC. De leefruimte sluit perfect aan bij zeer ruime terassen met een onvergelijkbare privacy en uitzonderlijke rust.

STRAATNIVEAU: De 2de en de 3de slaapkamer (beide +/- 12 m2), WC (natuursteen), een ruime hal die momenteel gebruikt wordt als 'game-ruimte' en een berging/opslagruimte met deur naar de "gelijkvloerse tuin".  BELANGRIJK is dat,  mits kleine ingrepen er mogelijkheden zijn, om zelfs een 4de slaapkamer + 2de badkamer te creëren vermits alle aansluitingen desbetreffend aanwezig zijn.

ALGEMEEN: Het huis is gebouwd in een prachtig glooiend terrein wat de architect dankbaar geïnspireerd heeft om er een uniek project van te maken. Er is overal vloerverwarming (propaangas) onder natuurstenen vloeren (Braziliaanse hardsteen genaamd). Overal Al.-ramen en deuren met dubbele beglazing. Goed geïsoleerde woning (het dak is vernieuwd in 2014 en de EPC-quotering is voorlopig en zal nog dalen bij aflevering van de nodige bewijzen). De aanleg van de tuin is een juweeltje, door de speelse omgeving geïnspireerd en zeer onderhoudsvriendelijk. Zeer aangename tuinverlichting en er zijn min. 3 tot 4 autostandplaatsen.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 425.000,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1995
Renovatiejaar: 
2014
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
305 kwh/m²
Type verwarming: 
Propaangas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Distelpad 12
Plaats: 
2910 Essen
Bestemming: 
Woonzone in bosrijk gebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 1.600 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 162 m²
Breedte aan straatkant: 
± 40 m
Gevelbreedte: 
± 13 m
Terreindiepte: 
± 40 m
Indeling
Keuken: 
± 25 m²
Slaapkamer 1: 
± 12 m²
Slaapkamer 2: 
± 12 m²
Slaapkamer 3: 
± 12 m²