Drift 2, Wenduine

Print

TE KOOP te Wenduine, een zeer luxueus en 'zo goed als nieuw' penthouse/dakappartement van +/- 240 m2 (netto) + de mogelijkheid om een dubbele, inpandige garage bij te kopen voor de vraagprijs van 50.000,-€.

INDELING: Via de algemene INKOMHAL op het gelijkvloers, neemt me de rechtstreekse lift naar het penthouse (enkel bereikbaar met sleutel/code). Vanuit de lift bereikt men een ruime privé-inkomhal met vestiaire en gasten-W.C. (overal mameren vloeren). Links komt men in zeer ruime LEEFRUIMTES (parketvloeren) met open LUXE-KEUKEN (marmeren vloeren)met een totale vloeroppervlakte van 21m X 6m. Tussen de keuken en de "MASTER-BEDROOM" is er een gezellige ONTBIJTHOEK (marmer-vloer) met aansluitend een even gezellig BUITENTERRAS (houten vloer) Oostelijk gericht (= opkomende zon!). De zeer ruime MASTER-BEDROOM (vasttapijt en eveneens op het Oosten) met dooreenlopend het BUREAU (marmer-vloer), heeft een volledig in marmeren natuursteen uitgeruste privé BADKAMER met ligbad, douche, dubbele lavabo en afzonderlijk toilet. Om de privacy van eventuele kinderen en/of bezoekers te vrijwaren, zijn er in de 'linkervleugel' van het penthouse/appartement nog 2 ruime SLAAPKAMERS (vasttapijt), ELK met een afzonderlijke BADKAMER met douche en lavabo en langs de nachthal is een volledige KASTENWAND ingebouwd. In de gang naar gastentoilet is een toegangsluik (met uittrekbare trap) naar de nog zeer ruime "BOVENVERDIEPING-ZOLDERRUIMTE", voorzien van ramen met dubbele beglazing maar ... deze bovenverdiepnig is tot op heden enkel sporadisch gebruikt als eventuele opslagruimte. Vanuit het penthouse/dakappartement komt men via de lift, rechtstreeks in de 'kelder'-verdieping van waaruit men de zeer ruime, MEER DAN DUBBELE GARAGE bereikt.

LIGGING en BIJZONDERHEDEN: Het gebouw is gelegen op +/- 500m van het strand van WENDUINE en te bereiken via de verschillende duinenruggen. De kusttram stopt voor het gebouw en er zijn zeer vlotte verbingen met de autostrades. Het gebouw is +/- 28 jaar oud maar in een uitstekende staat van onderhoud, zowel binnen als buiten. Het penthouse zelf is slechts sporadisch bewoond geweest. Het heeft aan de meeste grote ramen beveiligde terrassen. De grote ramen zijn voorzien van automatische gordijnen en men kan er, door de enorme lichtmogelijkheden, zowel een zeer knus als een feestelijk uitziend luxe-appartement van maken. De verwarming is per kamer regelbaar met elektrische convectoren/accumulatoren. Overal Al.-ramen en buitendeuren, voorzien van dubbele beglazing. Zeer goed GEÏSOLEERD en uitermate zonnig penthouse.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 645.000,-
Kadastraal inkomen: 
€ 3.108,-
Vaste kosten: 
€75/maand
Algemeen
Bouwjaar: 
1982
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
Type verwarming: 
Elektrisch
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Drift 2
Plaats: 
8420 De Haan (Wenduine)
Bestemming: 
Gemengd woongebied
Afmetingen
Bewoonbare oppervlakte: 
± 294 m²
Breedte aan straatkant: 
± 20 m
Gevelbreedte: 
± 20 m
Indeling
Woonkamer: 
± 100 m²
Keuken: 
± 20 m²
Slaapkamer 1: 
± 25 m²
Slaapkamer 2: 
± 16 m²
Slaapkamer 3: 
± 16 m²