Everaertsstraat 46, Antwerpen

Print

TE KOOP: Een perfect onderhouden, knusse rijwoning in een vrij rustige straat te Antwerpen-Noord, met 3 slaapkamers en ruime kelder (sta-hoogte).

INDELING: Gelijkvloers: Inkom-/traphal met aan het einde een deur naar de ruime kelderverdieping die volledig benutbaar is. Rechts van de inkom de living van +/- 33 m2 met aansluitend een volledig ingerichte keuken. Op de tussenverdieping: een ruime WC. Eerste verdieping: één ruime slaapkamer en een ruime badkamer met dubbele lavabo en kastjes, douche met zijsproeiers en handdoekverwarmer. Tweede verdieping: Twee ruime slaapkamers .

ALGEMENE INFORMATIE: CV-ketel op aardgas en geïsoleerd dak zijn vernieuwd in +/- 2015. PVC-ramen met dubbele beglazing en beneden met rolluiken (met vaste horren): vernieuwd in +/- 1996. Keuken: vernieuwd in +/- 2000. Nieuwe rioleringsbuizen rechtstreeks aangesloten op de straatriolering. Ideale verplaatsingen in Antwerpen-stad met stadsfietsen.

LIGGING: Rustige straat, rechtover kleuterschool en meerdere middelbare-, hogescholen en univesiteiten in de buurt. Vlakbij 'Parkspoor-Noord', 'het Eilandje' en openbaar vervoer. Winkels bij de vleet.                                     

Financieel
Vraagprijs: 
€ 235.500,-
Kadastraal inkomen: 
€ 473,-
Onroerende voorheffing: 
€ 281,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1930
Renovatiejaar: 
2015
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
285 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Everaertsstraat 46
Plaats: 
2060 Antwerpen
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 50 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 130 m²
Breedte aan straatkant: 
± 5 m
Gevelbreedte: 
± 5 m
Indeling
Woonkamer: 
± 33 m²
Keuken: 
± 9 m²
Slaapkamer 1: 
± 16 m²
Slaapkamer 2: 
± 16 m²
Slaapkamer 3: 
± 13 m²