Hazendreef 7, Kalmthout

Print

TE KOOP: te Kalmthout in een zeer rustge omgeving, vlakbij de Kalmthoutse Heide, een goed onderhouden villa/landhuis op +/-2000 m2 grond, met één slaapkamer/badkamer beneden en 2/3 slaapkamers + één aparte badkamer op de eerste verdieping, een dubbele inpandige garage en een onderhoudsvriendelijk aangelegde tuin.

INDELING: GELIJKVLOERS: Ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet dooreenlopend met de living en de open keuken (totaal +/- 75 m2) met naast de keuken de berging/opslagruimte, alles op natuurstenen vloeren (blauwe hardsteen) en vloerverwarming. Rechts naast de inkom, de oudersslaapkamer (+/- 18 m2 en op houten vloer) met badkamer uitgerust met een sauna, inloopdouche en dubbele lavabo met kasten. De inpandige, dubbele garage (op olieafstotende vloer) is enkel langs de automatische garageport en de buitendeur (tuin) te bereiken. In de uiterste hoek van de garage bevindt zich de bovengrondse olietank (5000 l.) en de CV-ketel "Saint-Roche Couvin" met buitenvoeler-regelingssysteem. 

EERSTE VERDIEPING:  Omdat de leefruimte, door het vide-systeem een zeer ruimtelijk gevoel geeft, komt men, via een open trap op de eerste verdieping en heeft men links en rechts bij het bovenkomen 2 gelijkwaardige ruimtes van +/- 15 m2  die in verbinding staan met de leefruimte beneden. Via de nachthal bereikt men dan de 2de, 3de en vierde slaapkamers + de 2de badkamer met dubbele lavabo (+ kasten) een ligbad en een douche. De slaapkamers en de werk/leefruimtes zijn op houten vloeren en de badkamer op keramische tegels.

LIGGING EN BIJZONDERHEDEN: Het eigendom ligt stapvoets ven de Kalmthoutse Heide aan een zeeeer rustige straat en buurt. Treinverbinding (lijn 12), busdienst en winkelstraat: +/- 600 m. Zowel lagere als middelbare scholen in de onmiddellijke omgeving. Verbinding autostrades: +/- 15 min. (per auto). Overal Al.-ramen met dubbele beglazing. Vermits er geen Aardgasleidingen in de straat aanwezig zijn is de CV uitgerust met een hoogwaardige stooklolie-installatie met vloerverwarming en goed geïsoleerde vloeren en daken (UNIDEK-platen). Er zijn de automatische inrijpoort en garagepoort. Opritten met tegls van goede kwaliteit en grondverlichting en ook de sfeervolle tuin, die veel privacy biedt, heeft een verlichtingsinstallatie in een aanganame en rustige omgeving.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 597.500,-
Kadastraal inkomen: 
€ 2.545,-
Algemeen
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
356 kwh/m²
Type verwarming: 
Stookolie
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Hazendreef 7
Plaats: 
2920 Kalmthout
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 2.004 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 250 m²
Breedte aan straatkant: 
± 40 m
Gevelbreedte: 
± 18 m
Terreindiepte: 
± 72 m
Indeling
Woonkamer: 
± 50 m²
Keuken: 
± 12 m²
Slaapkamer 1: 
± 18 m²
Slaapkamer 2: 
± 12 m²
Slaapkamer 3: 
± 12 m²
Slaapkamer 4: 
± 10 m²