Heidestatiestraat 66 bus 7 2920 Heide-Kalmthout

Print

TE KOOP te Kalmthout-Heide een Penthouse-appartement van 107 m2 , een terras van 12 m2, een zeer ruime bergplaats, autostandplaats ondergronds én bovengronds.

BESCHRIJVING EIGENDOM + INDELING: Met de lift (of de trap) komt men op het platform van de hoogste verdieping (dus enige gebruiker van deze hal). Inkomhal en nachthal. 1 ruime slaapkamer (+/- 15 m2) en 1 éénpersoonsslaapkamer (+/- 11 m2). Naast de inkomdeur een ruime WC, waar eventueel een extra douche kan ingebouwd worden en een 'normale' WC op de gang. De badkamer is voorzien van een "gehandicapte-bad" en een lavabo met kasten. Naast de WC op de gang is de berging voor was- en droogkast/condensatieketel voor de vloerverwarming en warmwatervoorziening op Aardgas, en de "bron" van het Ventilatiesysteem. In de living (+/- 42 m2) met open keuken is het schuifraam dat toegang geeft op een +/- 12 m2 terras.

BIJZONDERHEDEN EN LIGGING: Een uitzonderlijk gunstige ligging "hartje" Heide-Kalmthout. Vlakbij station Heide, vlakbij winkels, vlakbij lagere scholen en amper een kilometer van meer dan 2500 ha. natuurgebied "Kalmthoutse Heide". In de prijs van het appartement zijn nog begrepen: Een zeer ruime ondergrondse bergplaats, een ondergrondse autostandplaats én een bovengrondse autostandplaats. Vermits het, het hoogste appartement is en geen hoogbouw in de buurt, dus geen inkijk,  heeft het appartement DE GANSE DAG zon, en alle ramen zijn voorzien van zonneweringen. Het ganse appartement is voorzien van eiken parketvloeren behalve de badkamer, WC's en bergplaats (keramische tegels). In het ganse appartement per kamer ingestelde regeling voor de vloerverwarming.Het project is +/- 10 jaar geleden gebouwd door de gerenomeerde aannemer Valckenborgh uit Kapellen.

Maandelijkse afrekening ENECO: 57,-€

Financieel
Vraagprijs: 
€ 397.500,-
Vaste kosten: 
€250/maand
Algemeen
Bouwjaar: 
2014
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
65 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
HR-glas
Locatie
Adres: 
Heidestatiestraat
Plaats: 
2920 Kalmthout
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 107 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 107 m²
Breedte aan straatkant: 
± 8 m
Indeling
Woonkamer: 
± 42 m²
Slaapkamer 1: 
± 15 m²
Slaapkamer 2: 
± 11 m²