Jan Breydelstraat 25, Wuustwezel

Print

TE KOOP: Een gedeeltelijk te renoveren HOB-woning (garages gekoppeld) in de wijk "Rijsvennen" te Wuustwezel op +/- 385 m2 grond.

INDELING: GELIJKVLOERS: Inkom/traphal, living (+/- 30 m2), keuken (+/- 9 m2) en te vernieuwen, en rechts van de keuken de wasplaats + WC en CV-ketel. In de keuken is eveneens een toegang tot de 'halve-kelder-ruimte'. Rechts naast de inkom, de garage (3 X 6) met achteraan een 'bijbouw' die moet gerenoveerd worden en die uitgeeft op de Z/Z-W-tuin.

EERSTE VERDIEPING: 3 ruime slaapkamers en een badkamer (tot boven betegeld) met dubbel-ligbad, dubbele lavabo en WC. Via een uittrekbare trap, bereikt men de zeer ruime zolderverdieping, welke (met kleine aanpassingen) eventueel kan omgebouwd worden als 4de en zelfs 5de slaapkamer. 

ALGEMENE BIJZONDERHEDEN & LIGGING: Op het gelijkvloers zijn de meranti-ramen voorzien van dubbele beglazing en rolluiken waarvan het grootste raam zelfs met elektrische bediening. Op de eerste verdieping zijn de, eveneens meranti-ramen met dubbele beglazing, niet voorzien van rolluiken. Beneden en boven zijn alle vloerbedekkingen laminaat, uitgezonderd de wasplaats en de badkamer welke voorzien zijn van stenen vloeren uiteraard. Het eigendom heeft een (bijna)-volledige opknapbeurt nodig maar heeft veel potentie om er een ruime gezinswoning van te maken.                                                                                                         Het eigendom is gelegen in de wijk "Rijsvennen" op loopafstand van het centrum, winkels, scholen en openbaar vervoer. De "snel"-trein naar Antwerpen is op +/- 7 km. Er is een 'collectieve' speeltuin schuin tegenover het eigendom en het is uiteraard een zeer kindvriendelijke wijk.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 264.000,-
Kadastraal inkomen: 
€ 761,-
Onroerende voorheffing: 
€ 294,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1972
Renovatiejaar: 
2000
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
261 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Jan Breydelstraat 25
Plaats: 
2990 Wuustwezel
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 381 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 135 m²
Breedte aan straatkant: 
± 10 m
Gevelbreedte: 
± 7 m
Terreindiepte: 
± 30 m
Indeling
Woonkamer: 
± 30 m²
Keuken: 
± 9 m²
Slaapkamer 1: 
± 13 m²
Slaapkamer 2: 
± 12 m²
Slaapkamer 3: 
± 10 m²