Korhoenlei 6, Kapellenbos

Print

TE KOOP: Een houten chalet (vakantieverblijf) op een zeer UNIEK gelegen perceel bouwgrond (woonparkzone), vlakbij de golf-course van Kapellen en met een straatbreedte van +/- 50 m.

BESCHRIJVING CHALET: De chalet staat op een betonnen constructie +/- 50 cm van de grond. Met een paar treden komt men, via het overdekt terras aan de deur van de living. De living is +/- 25 m2. Vanuit de living, de doorgang naar de keuken waarop 3 slaapkamers uitkomen. De badkamer met douche en lavabo + toilet ligt naast de keuken. Er is een vrij recente condensatie-CV-ketel geplaatst op propaangas. De tank bevindt zich vooraan op het perceel. Er zijn nog 2 houten constructie gebouwd op dit bouwperceel die enkel dienen als bergplaatsen. 

LIGGING: Top-ligging Kapellenbos, vlekbij de golf-course en een uitermate rustige buurt. De treinverbindingen zijn ofwel via Heide-Kalmthout, ofwel via Kapellen-centrum. De oprit van de autostrade (Leugenberg) is +/- 7 km. De orientatie is voor dit groot perceel van minder belang maar de tuin is Zuid-Oost.

BIJZONDERHEID: 1) De chalet is absoluut niet meegerekend in de prijsbepaling maar kan van belang zijn tijdens de bouwwerken. 2) Deze bouwpercelen zullen in de toekomst zeer zeldzaam worden, gezien de toekomstige politieke bouwcultuur-voorschriften.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 550.000,-
Kadastraal inkomen: 
€ 719,-
Onroerende voorheffing: 
€ 600,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1990
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
800 kwh/m²
Type verwarming: 
Propaangas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Korhoenlei 6
Plaats: 
2950 Kapellen
Bestemming: 
Woonparkzone
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 6.770 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 80 m²
Breedte aan straatkant: 
± 50 m
Gevelbreedte: 
± 8 m
Terreindiepte: 
± 145 m
Indeling
Woonkamer: 
± 25 m²
Keuken: 
± 4 m²
Slaapkamer 1: 
± 8 m²
Slaapkamer 2: 
± 6 m²
Slaapkamer 3: 
± 6 m²