Leugenberg 146, Ekeren

Print

TE KOOP te Ekeren: Een zeer goed onderhouden ééngezinswoning met 2 (of 3) slaapkamers, 2 badkamers, een fietsenberging, een staanplaats voor 2 wagens voor de deur, een zeer ruim terras achteraan en een aangename diepe tuin.

INDELING GELIJKVLOERS: Inkomhal met deur (en via "ladder") naar ruime kelder waar de CV-ketel (Vaillant) is geïnstalleerd. Ruime en lichte living met open trap naar de verdieping en dooreenlopend naar de keuken, welke verdeeld is in afwasgedeelte en kookgedeelte (zie foto's). Rechts van de keuken ruimte voor een wasmachine en droogkast. Links van de keuken een ruime berging en een ruimte met een douchecabine, WC en handwasser. Achteraan de keuken een recent geplaatst groot schuifraam (Al.) dat toegang geeft op een betegeld terras van +/- 36 m2. De tuin is een gazon met rechts een kiezelpaadje tot achteraan de tuin waar een betonnen vloer ligt om eventueel een tuinhuisje of werkplaats op te richten. EERSTE VERDIEPING: Bereikbaar via de open trap in de living. De overloop naar de kinderslaapkamer achteraan en de luxueuse ruime badkamer met groot hoekbad, douche, dubbele lavabo, WC en kastjes. Vooraan is er momenteel een ruimte, waar momenteel een dressing-room is geïnstalleerd, welke op een gemakkelijke manier kan 'omgebouwd' worden tot slaapkamer. Via de trap in de dressingroom bereiken we de zeer ruime TWEEDE VERDIEPING welke volledig is ingericht als hoofdslaapkamer onder het dak, geïsoleerd en voorzien van recent geplaatste velux-ramen.

ALGEMEEN EN LIGGING: Bijna iedereen ten noorden van Antwerpen kent "de Leugenberg" en ... ook al is het een zeer drukke baan vanwege de fantastische verbinding naar het "knooppunt" van Europa (!), toch valt het geluid hiervan binnenin deze aangename woning, zeer goed mee. Er is een standplaats voor 2 auto's vòòr de deur en rechts van de voorgevel is een deur naar de fietsenbergplaats. VLOERBEDEKKINGEN: Living laminaat. Keuken, bergplaats, wasplaats en douche/WC keramische tegels. Eerste slk.: natuurlijke houten vloer. Dressing: vasttapijt. Hoofdslaapkamer: laminaat. DAKEN zijn OK en geïsoleerd. Plat dak: nieuwe roofing. RAMEN: Overal PVC-ramen HR-beglazing (2001), met op de bovenverdieping automatische rolluiken. Achteraan: Al-schuifraam (2018). LUXE !!! Er zijn Airco-toestellen (ook mogelijk verwarmingstoestel) geplaatst in de living, keuken en hoofdslaapkamer en het huis is voorzien van vele inbouwkasten.

 

Financieel
Vraagprijs: 
€ 299.500,-
Kadastraal inkomen: 
€ 918,-
Algemeen
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
330 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Locatie
Adres: 
Leugenberg 146
Plaats: 
2180 Ekeren (Antwerpen)
Bestemming: 
Gemengd woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 400 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 175 m²
Breedte aan straatkant: 
± 7 m
Gevelbreedte: 
± 7 m
Terreindiepte: 
± 55 m
Indeling
Woonkamer: 
± 38 m²
Keuken: 
± 20 m²
Slaapkamer 1: 
± 8 m²
Slaapkamer 2: 
± 10 m²
Slaapkamer 3: 
± 25 m²