Over d'Aa 137, Essen

Print

TE KOOP: Een H.O.B. te Essen met 3 slaapkamers, 2 badkamers en veel (en grote) leefruimtes.

GELIJKVLOERS: Via de zijingang komt men in de zeer ruime leefkeuken. De zeer praktische keuken zelf, is voorzien van alle toestellen en er is een eethoek en leefhoek met zeer veel ramen wat zorgt voor veel lichtinval. Naast de keuken is de wasplaats, een aparte WC en eveneens een douche geïnstalleerd. Via de achterinkom en het sas met daarnaast de vestiaire komt men in de leefhoek van de leefkeuken. Alles wat hiervoor beschreven is, is gebouwd in 2005. Via de leefkeuken gaan we naar het 'oude' gedeelte van het eigendom (straatkant) en komen we in een zeer ruime U-vormige living  met enkele zeer praktische inbouwkasten en/of bergruimtes. Aan de achterzijde van het bijgebouwde gedeelte (de leefkeuken dus) zijn ruime buitenterrassen en een perfecte fietsen- en tuinberging. Achteraan de diepe tuin, een kippen- of konijnenhok.

EERSTE VERDIEPING: Via de trap in de living aan de straatkant komt men in de nachthal waarop 3 slaapkamers en een badkamer met ligbad uitkomen.

ALGEMEEN: Er is een kelder en een zolder. Zeer goede verbindingen voor scholen en openbaar vervoer. Busdienst vlakbij en treinstation +/- 2,5 km. Middelbare scholen op +/- 2 km. en +/- 3 km.. Lagere scholen, vlakbij. Het eigendom is in een goede staat van onderhoud, is verwarmd met een condensatieketel op aardgas (installatie van 2015) en voorzien van zonnepanelen (nog groene stroomcertificaten tot 2031 !) en een zonnecollector. Alle ramen (Al.) zijn voorzien van dubbele beglazing en/of H.R.-glas en het eigendom ligt aan een zopas vernieuwde asfaltbaan met fietspaden.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 299.000,-
Kadastraal inkomen: 
€ 1.037,-
Onroerende voorheffing: 
€ 552,-
Algemeen
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
182 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Zonnepanelen
Locatie
Adres: 
Over d'Aa 137
Plaats: 
2910 Essen
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 870 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 200 m²
Breedte aan straatkant: 
± 11 m
Gevelbreedte: 
± 8 m
Terreindiepte: 
± 80 m
Indeling
Woonkamer: 
± 66 m²
Keuken: 
± 58 m²
Slaapkamer 1: 
± 18 m²
Slaapkamer 2: 
± 16 m²
Slaapkamer 3: 
± 12 m²