Rerum Novarumlaan 23 , 2990 WW-Gooreind

Print

TE KOOP te Wuustwezel-GOOREIND, een op te frissen HOB in een rustige straat vlakbij het centrum van Gooreind op 784 m2 en met een perceelsbreedte van 14,60 m. (BJ. 1976)

OPGELET !!! De beschikbaarheid is voorzien op 01 september 2022 !

INDELING: GELIJKVLOERS: Inkom/traphal met gastentoilet. Links van de inkomhal, het leefgedeelte en rechtdoor de inkomhal, de eenvoudig ingerichte keuken, met in de keuken een deur naar een kleine voorradkelder. Grenzend (achteraan) aan living en keuken, de veranda die uitgeeft op de terrassen en de ruime tuin. De tuin biedt veel privacy en heeft een Oost-Zuid oriëntatie.  Rechts naast de woning, een tot polyvalente ruimte omgebouwde garage (was bruikbaar als dierenkapsalon). In deze ruimte bevindt zich de CV- en Warmwatervoorziening op Aardgas van het merk Vaillant. Naast de garage, een carport.

EERSTE VERDIEPING: 3 Slaapkamers en een (op te frissen) badkamer met douche, WC en lavabo.

ALGEMEEN: Vloeren: Inkom, WC, en badkamer: stenen vloeren. Living, laminaat en keuken, wasplaats en veranda, novillon. CV- en Warmwaterinstallatie op Aardgas van het merk: Vaillant. Overal nieuwe ramen en (buiten)deuren met HR-glas, rolluiken en horren (vliegenramen), behalve in de veranda, oude Al.-ramen met enkele beglazing. Het dak is volledig vernieuwd en geïsoleerd volgens de vereiste normen in 2019. Er zijn AIRCO-toestellen geplaatst in de hoofdslaapkamer en de polyvalente ruimte.

LIGGING EN BIJZONDERHEDEN: Op wandelafstand van het openbaar vervoer "DE LIJN" en op +/- 5 km. van de oprit autosnelweg met verbindingen naar E19, E34 en E313. Scholen en winkels in de nabije buurt. Het eigendom heeft verouderde kenmerken maar er zijn fantastische mogelijkheden qua uitbreiding, vermits de straatbreedte 14,60 m. is. Er zijn trouwens goedgekeurde bouwplannen maar door uitbreiding van hun beroepsbezigheden zijn deze nog niet verwezenlijkt. Aan de straatkant zijn er ruime parkeergelegenheden, ideaal voor een vrij beroep.

 

Financieel
Vraagprijs: 
€ 342.500,-
Kadastraal inkomen: 
€ 856,-
Algemeen
Bouwjaar: 
1978
Renovatiejaar: 
2019
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
360 kwh/m²
Type verwarming: 
Aardgas
Voorzieningen: 
HR-glas
Locatie
Adres: 
Rerum Novarumlaan 23
Plaats: 
2990 WW-GOOREIND
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 784 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 153 m²
Breedte aan straatkant: 
± 15 m
Gevelbreedte: 
± 7 m
Terreindiepte: 
± 53 m
Indeling
Woonkamer: 
± 30 m²
Keuken: 
± 10 m²
Slaapkamer 1: 
± 15 m²
Slaapkamer 2: 
± 12 m²
Slaapkamer 3: 
± 9 m²