Velodreef 13, Essen

Print

TE KOOP te Essen: Een ENERGIE-NEUTRALE en verrassend ruime vrijstaande woning met één slaapkamer beneden en minstens 3 boven, op een perceel van +/- 900 m2.

INDELING GELIJKVLOERS: Inkomhal met trap en gastentoilet, een deur naar de badkamer met ruime inloopdouche en dubbele lavabo met onder- en bovenkastjes., betegeld tot het plafond. Rechts van de inkomhal, de glazen deur naar de leefruimtes, bestaande uit: Aan de straatkant een knusse TV- leeskamer met 'cassette-haard'. Middenin: De eetkamer voor de gasten en de open keuken met 'eiland'. Achteraan (tuinzijde): De half-ronde uitbouw/veranda met volledige glaspartijen, uitkomende op de min of meer aangelegde tuin en de bijhorende ruime terrassen. Via de uitbou/veranda komt men in de zeer ruime wasplaats/strijkkamer en daarnaast is de garage. In de garage is een luik met een vaste trap naar de volledig onderkelderde berging of speelruimte (hoogte +/- 1,85 m.) . INDELING EERSTE VERDIEPING: Via de trap komt men in de nachthal met aan de straatkant (momenteel) een kantoorgedeelte (of eventueel slaapkamer). Vervolgens via de nachthal, veel ingebouwde kasten en 3 ruime slaapkamers.

LIGGING EN BIJZONDERHEDEN: Het eigendom ligt in de wijk "Heikant" en staat bekend als een warm aanbevolen omgeving, niet ver van de Kalmthoutse Heide (+/- 6000 ha natuurgebied). Meer dan voldoende buurtwinkels met binnenkort de opening (achter de hoek) van de nieuwe SPAR-magazijnen. De tuin is een Zuid-Oost-orientatie maar dank zij het 'gebrek' aan hoogbouw is het een zeer zonnige tuin. Beneden is het huis overal voorzien van elektrische vloerverwarming met keramische tegels. Zowel voor de verwarming als voor de warm-watervoorziening zijn een warmtepomp (met onderhoudscontract) en 42 zonnepanelen met groencertificaat, voorzien. Tot 2035 is er een jaarlijkse terugbetaling door de energieleverancier van 2730,-€.

Financieel
Vraagprijs: 
€ 524.000,-
Kadastraal inkomen: 
€ 1.546,-
Algemeen
Beschikbaar: 
Bij akte
Energie
EPC: 
86 kwh/m²
Type verwarming: 
Elektrisch
Voorzieningen: 
Dubbel glas
Warmtepomp
Zonnepanelen
Locatie
Adres: 
Velodreef 13
Plaats: 
2910 Essen
Bestemming: 
Woongebied
Afmetingen
Grondoppervlakte: 
± 900 m²
Bewoonbare oppervlakte: 
± 215 m²
Breedte aan straatkant: 
± 15 m
Gevelbreedte: 
± 9 m
Terreindiepte: 
± 60 m
Indeling
Woonkamer: 
± 55 m²
Keuken: 
± 18 m²
Slaapkamer 1: 
± 15 m²
Slaapkamer 2: 
± 14 m²
Slaapkamer 3: 
± 13 m²
Slaapkamer 4: 
± 13 m²